miércoles, 20 de enero de 2010

Àvia adorable


En certa manera, aquesta àvia tan adorable em recorda a la propietària de Piolín, aquell ocellet tan mono que l'escanyaries i que no parava de fugir del gat Silvestre (pesat també el felí dels nassos).

martes, 19 de enero de 2010

La Sabana

Una de les coses que sempre em van agradar dels àlbums de Tintin eren els paisatges. Tant al Tibet, al Brasil, al desert com a la Lluna, els paisatges eren impressionants. Aquest es el meu propi paisatge de la Sabana africana fet a la llibreta d'esbossos.

lunes, 18 de enero de 2010

Ocellet Num-num

Un dels persontges mes entranyables del cinema, en la seva basant d'humor, es l'ocellet Num-num de la pel·licula "La festa" de Peter Sellers.

jueves, 14 de enero de 2010

QUE ES MORIN ELS LLETJOS!

Aquells homes que van tenir una adolescència dura entre clubs d'escacs i clatellades dels companys de classe, un cop van créixer van descobrir que volien recuperar el temps perdut. Ara, 20 anys més tard, sovintegen les discoteques per adolescents amb més esperit que resultats, mentre resen al seu sant patró Larry.


Esbos d'un personatge lleig i aplicació ràpida de color.

Paisatge hivernal

Comencem aquest espai amb un senzill exercici de proves en base a un dibuix casual. Un paisatge d'hivern que em va servir per calibrar algunes opcions que ens ofereix la tècnica de vectorització automatitzada.